Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dropped.pl zgubił moje pieniądze?
Di.pl Domeny Internetowe > Rejestratorzy > Opinie o Rejestratorach
pawelg
Wczoraj kilka minut po 20 udalo mi sie wygrac aukcje na AM. Od razu, za posrednictwem konta paypal, wplacilem kwote, ktora byla mi potrzebna do oplacenia tej aukcji.

Paypal zablokowal mi na mojej karcie ta kwote, dzis z konta paypal pobral mi te pieniadze, ale niestety, do godz. 18:00 tych pieniedzy nie ma na moim koncie na AM. Wczoraj wieczorem napisalem im mejla, od razu dostalem odpowiedz, ze sprawa zostaje zgloszona do dzialu ksiegowosci. I tak czekam, i czekam, napisalem im kolejne wiadomosci, ktore sa bez odpowiedzi. I...nadal cisza.

Czy to normalne, ze Dropped gubi wplaty od swoich klientow?

Przyznam, ze pierwszy raz mam tego rodzaju problem. Teraz pytanie, gdzie podzialy sie pieniadze, ktore wplacilem? Czy mam wniesc spor na paypalu? Czy czekac na łaskę, jak mi support odpowie? Ile to moze trwac? Co robić?
dezerter
CYTAT(pawelg @ śro, 01 lut 12) *
Wczoraj kilka minut po 20 udalo mi sie wygrac aukcje na AM. Od razu, za posrednictwem konta paypal, wplacilem kwote, ktora byla mi potrzebna do oplacenia tej aukcji.

Paypal zablokowal mi na mojej karcie ta kwote, dzis z konta paypal pobral mi te pieniadze, ale niestety, do godz. 18:00 tych pieniedzy nie ma na moim koncie na AM. Wczoraj wieczorem napisalem im mejla, od razu dostalem odpowiedz, ze sprawa zostaje zgloszona do dzialu ksiegowosci. I tak czekam, i czekam, napisalem im kolejne wiadomosci, ktore sa bez odpowiedzi. I...nadal cisza.

Czy to normalne, ze Dropped gubi wplaty od swoich klientow?

Przyznam, ze pierwszy raz mam tego rodzaju problem. Teraz pytanie, gdzie podzialy sie pieniadze, ktore wplacilem? Czy mam wniesc spor na paypalu? Czy czekac na łaskę, jak mi support odpowie? Ile to moze trwac? Co robić?

A napisałeś w tej sprawie do supportu ?

https://www.aftermarket.pl/contact.php
epson
CYTAT(dezerter @ śro, 01 lut 12) *
A napisałeś w tej sprawie do supportu ?

https://www.aftermarket.pl/contact.php

Pisał. ale do kogo to już sekret autora tematu wink.gif

CYTAT(pawelg @ śro, 01 lut 12) *
Wczoraj wieczorem napisalem im mejla, od razu dostalem odpowiedz, ze sprawa zostaje zgloszona do dzialu ksiegowosci. I tak czekam, i czekam, napisalem im kolejne wiadomosci, ktore sa bez odpowiedzi. I...nadal cisza.

Czy czekac na łaskę, jak mi support odpowie? Ile to moze trwac? Co robić?

polmajk
"Dropped.pl zgubił moje pieniądze?,"

Skąd wiadomo, że to błąd po stronie AM ?
Jackal
Wygrałeś aukję więc pieniadze poszły automatycznie na opłacenie tej wygranej domeny, ludzie nie wiedzac nic na temat od razu panikuja i bezpodstawnie oskarzaja dry.gif
pawelg
Jasne, ze napisalem do supportu w tej sprawie. Pieniadze nie poszly na oplacenie aukcji, z tego wzgledu, ze caly czas mialem konto na sporym minusie (przez nieoplacenie tej wygranej aukcji). Prawdopodobnie, dopiero po napisaniu postu na tym forum, support znalazl zgube i zaksiegowal wplacona kwote na moje konto...

Niemniej jednak, gdzie byly przez 24h te pieniadze? Na pewno nie na moim koncie...
warex
CYTAT
Niemniej jednak, gdzie byly przez 24h te pieniadze? Na pewno nie na moim koncie

Pracowały na siebie
pawelg
Szkoda, ze nie na moim koncie...
Noname
Pieniadze przetrzymywal Paypal.
warex
Paypal i wszystko jasne.Nigdy nie sprzedawałeś na Allegro,kasa nawet szła raz mi 5 dni ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.