Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: www.domeny.tv
Di.pl Domeny Internetowe > Rejestratorzy > Opinie o Rejestratorach
baart
Witam,

co sadzicie o rejestratorze www.domeny.tv ??
blazej
Mało promocji, ale jak już wspominałem gdzieś na tym forum w chwili obecnej domeny.tv mają najlepszy skrypt do sprawdzania domen ze wszystkich polskich rejestratorów
tom_net
Ja ich lubie smile.gif. Rejestracja nie jest najtańsza na rynku, ale za to AuthInfo kosztuje tylko 20zł netto. Podoba mi się ich skrypt do sprawdzania dostepności ("sprawdź rzeczywistą dostępność") co pozwala zarejestrować domenę, która u innych rejestratorów jest "niedostępna".
Generalnie Ok smile.gif.
TN

EDIT:
+ DNT po 1,5zł netto
- dodanie domeny do DNT dopiero po zasileniu panela
- zasilenie panela trwa dluuuuuuuuugo (ok. 1 dnia roboczego, mimo płatności mTransferem)
Jarek17
tylko u mnie nie działa aktualnie sprawdzanie dostępności domen?
Swash
CYTAT(Jarek17 @ pon, 07 wrz 09) *
tylko u mnie nie działa aktualnie sprawdzanie dostępności domen?

Eksperymentowaliśmy dzisiaj z dodatkowymi zabezpieczeniami przed botami (one też bardzo lubią naszą wyszukiwarkę) i mogły być chwilowe przestoje. Powinno już wszystko działać.

PS. Iście archeologiczny wątek, sporo się od tamtych czasów zmieniło... Będę wdzięczny za dalsze komentarze!

Michał
umberto
CYTAT(Swash @ pon, 07 wrz 09) *
PS. Iście archeologiczny wątek, sporo się od tamtych czasów zmieniło... Będę wdzięczny za dalsze komentarze!

Prosze bardzo: Domeny .TV wciąż drogie a mega promocji w stylu pierwszy rok za 50 PLN brutto wciąż szukaj jak wiatru w polu.
Kangur
CYTAT(umberto @ pon, 07 wrz 09) *
Prosze bardzo: Domeny .TV wciąż drogie a mega promocji w stylu pierwszy rok za 50 PLN brutto wciąż szukaj jak wiatru w polu.

Masz na myśli domeny premium z tym rozszerzeniem ? wink.gif
umberto
CYTAT(Kangur @ pon, 07 wrz 09) *
Masz na myśli domeny premium z tym rozszerzeniem ? wink.gif

Nie, miałem na mysli po prostu zwykłą cenę rejestracji i utrzymania domeny.
ArturZ
Fajna i przydatna opcja:
http://www.domeny.tv/parking-domen

Jak to wygląda można sprawdzić na domenie IgrzyskaOnline.pl

Teraz jedyne czego mi brakuje to pobieranie kodów AI dla domen globalnych.
crtt
CYTAT(ArturZ @ wto, 13 paź 09) *

Dokładnie tylko tego brakuje a było by idealnie. Polecam naprawde solidny rejestrator.

Parking to naprawde doskonała nowość, na takie coś czekałem.
ArturZ
CYTAT(ArturZ @ wto, 13 paź 09) *

Przed chwilą zauważyłem że taka opcja została dodana. No i jest już chyba wszystko rolleyes.gif
plachcik
Witam
Orientujecie się może jak wygląda support mailowy podczas weekendu ? Odpowiadają na maile w sobotę lub niedzielę ?

pozdrawiam
rok1978
CYTAT(plachcik @ sob, 12 gru 09) *
Witam
Orientujecie się może jak wygląda support mailowy podczas weekendu ? Odpowiadają na maile w sobotę lub niedzielę ?

pozdrawiam

z tego co wiem to nie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.