Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zmiana kategorii domeny sprzedawanej w AM
Di.pl Domeny Internetowe > Domeny Internetowe > Pytania i Problemy
Mateo
Chcę zmienić kategorie sprzedaży 2 domen ( nie na aukcjach, tam nie ma problemu) , wycofuje je ze sprzedaży, szukam w zarządzaniu domenami, ale ustalone raz kategorie są nieaktywne ! W pomocy tez nie znalazłem rozwiązania. Dzięki za ewentualną pomoc.
thomaso
Napisz do supportu to Ci zmienią kategorie, ja też tak miałem. wink.gif Kategorie na dropped.pl są zatwierdzane ręcznie przez pracownika i ustawiane, żeby nie było bałaganu i raz zatwierdzone już nie mogą być zmienione przez wystawiającego domeny.
maryuse
Jak wycofujesz ze sprzedaży to po co takie ceregiele. Odhacz "na sprzedaż" i po bólu.
Mateo
CYTAT(maryuse @ pon, 08 lut 10) *
Jak wycofujesz ze sprzedaży to po co takie ceregiele. Odhacz "na sprzedaż" i po bólu.

Wyłączałem ze sprzedaży na chwilę, by zmienić kategorie, a nie na stałe. Dziękuje obu Panom smile.gif Zrobię, jak sugeruje Thomaso.
Mateo
CYTAT(Mateo @ pon, 08 lut 10) *
Wyłączałem ze sprzedaży na chwilę, by zmienić kategorie, a nie na stałe. Dziękuje obu Panom smile.gif Zrobię, jak sugeruje Thomaso.

Dowiedziałem się od supportu, że IDN owska domena dwuliterowa nie moze być umieszczona w kategorii 2 literowych, bo uzytkownicy mogą się czuć rozczarowani, napotykając ją w dziale 2 literowych. Litera ż powaznie rozczarowuje.

Chodziło o żg.eu i żg.pl.

Cóz robić - u tak wolę żg.pl od rzg.pl

rolleyes.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.