IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Jak prawidłowo rozwijać swoje portfolio?, Budowa portfolio, kompletowanie domen, ilość domen, jakość domen
Konrad
post wto, 09 lut 10
Post #21

Maniak

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 2,586

@zaan: "A czekanie na świadomego i szczodrego klienta mającego spaść z nieba nie okazało się dobrym sposobem na biznes."

Czyli gdzieś wkradł się błąd w sztuce:
- słabe domeny
- lub mało domen
- lub kiepska reklama
- lub zbyt wysokie ceny

@zaan: "Na allegro nic nie wystawiam i nie wystawię. Nie mam zamiaru babrać się w tym gównie. Dla zasady. Chociaż najłatwiej tam o idealnego klienta dla niechcianych domen – takiego intelektualnego zombi."

Bardziej trafnego podsumowania sprzedaży na Allegro dawno nie czytałem biggrin.gif

--------------------
Zobacz moje aktualne wyprzedaże - kilkadziesiąt dobrych domen w niskich cenach, z możliwością negocjacji.
Go to the top of the page

+Quote Post
AdSense
post wto, 09 lut 10
Post #

AdSense

Quote Post
thomaso
post wto, 09 lut 10
Post #22

Solidne Domeny

Użytkownik nr: 1,661

CYTAT(Konrad @ wto, 09 lut 10) *
@zaan: "Na allegro nic nie wystawiam i nie wystawię. Nie mam zamiaru babrać się w tym gównie. Dla zasady. Chociaż najłatwiej tam o idealnego klienta dla niechcianych domen – takiego intelektualnego zombi."

Bardziej trafnego podsumowania sprzedaży na Allegro dawno nie czytałem biggrin.gif

Ja pamiętam jak sprzedałem ciekawą domenę na Allegro za 3,25 zł chyba. wink.gif

Pół roku poźniej odkupiłem ją od tego samego abonenta za średnie xxx zł... Żyć nie umierać - handel na Allegro. ph34r.gif EDIT: oczywiście mam na myśli od niskich kwot BCM.

Ten post został edytowany przez thomaso: wto, 09 lut 10

+Quote Post
Renek
post wto, 09 lut 10
Post #23

Ireneusz S. Wierzejski

Użytkownik nr: 310

CYTAT(thomaso @ wto, 09 lut 10) *
Ja pamiętam jak sprzedałem ciekawą domenę na Allegro za 3,25 zł chyba. wink.gif

Pół roku poźniej odkupiłem ją od tego samego abonenta za średnie xxx zł... Żyć nie umierać - handel na Allegro. ph34r.gif EDIT: oczywiście mam na myśli od niskich kwot BCM.

Twój kontrhent okazał się wytrawnym graczem. Na tym właśnie to polega. Pozdrawiam i każdemu tutaj życzę tysiącprocentowej stopy zwrotu w pół roku! Okazuje się, że jednak można... smile.gif

--------------------

@pb: Możesz być z siebie dumny. Pozbyłeś się kolejnego trolla ze swojego forum. Gratuluję!

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 14:05
noclegi w górach, broker domen blog, program tv, tłumaczenia niemiecki