|
  |
[KONKURS] Z okazji jubileuszu 200tyś postów, Do wygrania 2 telefony G1 |
|
|
|
|
wto, 30 cze 09
|

Uzależniony

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 1,519

|
dla jasności:
w konkursie pojecie "zdjęcie" to fotka cyknięta aparatem, tak? A nie jakaś wygenerowana w fotoszopie grafika lub jakiś fotomontaż (np. wstawienie napisu gdzieś tam w fotkę, ale widać, ze sztuczne za pomocą programu komputerowego). Czy tak to należy rozumieć?
I czy DI.PL musi być osobnym napisem, czy też może być elementem innego - np. panDI.PL czy coś w tym stylu?
--------------------
Cecidit de coelo stella magna, Obscuratus est sol et aer, Iam lucis orto sidere, Eris sacerdos in aeternum! |
|
|
|
|
|
|
|
|
wto, 30 cze 09
|

Pig inside the gentleman

Użytkownik nr: 126

|
CYTAT(tmi @ wto, 30 cze 09)  Jeśli chodzi o fotkę "cykniętą" czy w photoshopie to myślę, że ciężko odróżnić w dzisiejszych czasach jedno od drugiego Myślę, że nie tak ciężko. To mnie zniechęca do udziału w konkursie, bo wiadomo, że graficy-magicy będą mieli większe możliwości zrobienia ciekawszej fotki. Ja bym osobiście wprowadził zapis do regulaminu konkursu, że ma to być zdjęcie nie przerabianie w programach graficznych, a każdy uczestnik wysyłając zdjęcie powinien w mailu napisać oświadczenie, że jest autorem zdjęcia i nie jest to "photoshop". Za oszustwo grozi dyskwalifikacja i tyle :-)
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
wto, 30 cze 09
|
Stażysta

Użytkownik nr: 293

|
CYTAT(monty @ wto, 30 cze 09)  czyli co? można strzelić logo di.pl w programi graficznym?  Chyba tak.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
wto, 30 cze 09
|

Maniak

Użytkownik nr: 4,109

|
CYTAT(domenator @ wto, 30 cze 09)  Myślę, że nie tak ciężko. To mnie zniechęca do udziału w konkursie, bo wiadomo, że graficy-magicy będą mieli większe możliwości zrobienia ciekawszej fotki. Ja bym osobiście wprowadził zapis do regulaminu konkursu, że ma to być zdjęcie nie przerabianie w programach graficznych, a każdy uczestnik wysyłając zdjęcie powinien w mailu napisać oświadczenie, że jest autorem zdjęcia i nie jest to "photoshop". Za oszustwo grozi dyskwalifikacja i tyle :-) zgadzam się!
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:
|
|